Västerås förvandlas under några dagar till en SM-stad. Nedan följer information kring erbjudanden som kan utnyttjas av tävlande och besökande till SM i Dans 2018!


image002 Upplev Sveriges första actionbad!

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin.

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Som deltagare i dans-SM har du och din familj möjlighet att testa actionbadet till rabatterade priser. Läs mer här

 


logo2
Är du redo att anta utmaningen?

Bilda lag om 3-4 personer och ta er ann de tekniska, taktiska och fysiska utmaningarna som finns i deras 31 fängelseceller. Kom ihåg att samarbete, tålamod och uppfinningsrikedom krävs för att lösa uppgifterna. I slutändan vinner laget med flest poäng. Och kom ihåg, laget vinner alltid över jaget! Ni väljer själva tid för aktiviteten, en, två eller tre timmar.

Prison Island erbjuder 15% rabatt vid uppvisat entréband till SM i Dans 2018. Mer information om öppettider och priser hittar du här.