Västerås förvandlas under några dagar till en SM-stad. Nedan följer information kring erbjudanden som kan utnyttjas av tävlande och besökande till SM i Dans 2019!


image002 Upplev Sveriges första actionbad!

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin.

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Som deltagare i dans-SM har du och din familj möjlighet att testa actionbadet till rabatterade priser. Läs mer här


logo2
Är du redo att anta utmaningen?

Bilda lag om 3-4 personer och ta er ann de tekniska, taktiska och fysiska utmaningarna som finns i deras 31 fängelseceller. Kom ihåg att samarbete, tålamod och uppfinningsrikedom krävs för att lösa uppgifterna. I slutändan vinner laget med flest poäng. Och kom ihåg, laget vinner alltid över jaget! Ni väljer själva tid för aktiviteten, en, två eller tre timmar.

Prison Island erbjuder 15% rabatt vid uppvisat entréband till SM i Dans 2019. Mer information om öppettider och priser hittar du här.


Logo_fyrkantig_rosaYoump – Premium trampolinpark i Västerås

Yoump är en stor sport och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Explore gravity och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg!

Trampolinhopp är en utmärkt träningsform för att utveckla koordinationsförmåga och balans samtidigt som kroppens både stora som små muskler får arbeta under ett riktigt konditionspass. Att det sedan är så roligt att man glömmer att man faktiskt fått sig en ordentlig genomkörare är bara ett plus!

Yoump finns beläget på Hällagatan 4 i Västerås.
Läs mer på https://www.yoump.se/