Västerås förvandlas under några dagar till en SM-stad. Nedan följer information kring erbjudanden som kan utnyttjas av tävlande och besökande till SM i Dans 2018!


image002 Upplev Sveriges första actionbad!

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin.

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Som deltagare i dans-SM har du och din familj möjlighet att testa actionbadet till rabatterade priser. Läs mer här

 


logo2
Är du redo att anta utmaningen?

Bilda lag om 3-4 personer och ta er ann de tekniska, taktiska och fysiska utmaningarna som finns i deras 31 fängelseceller. Kom ihåg att samarbete, tålamod och uppfinningsrikedom krävs för att lösa uppgifterna. I slutändan vinner laget med flest poäng. Och kom ihåg, laget vinner alltid över jaget! Ni väljer själva tid för aktiviteten, en, två eller tre timmar.

Prison Island erbjuder 15% rabatt vid uppvisat entréband till SM i Dans 2018. Mer information om öppettider och priser hittar du här.


FBannons_bildonline_2(1)Fotografering

Lindkvist Fotolab och BildN finns på plats under SM-dagarna och har satt upp en fotostudio för dig att fotas i under SM i Dans 2018. Det kan vara allt från porträtt till dans/hopp, grupp, svärmor från publiken, släkten eller syskonen.

Proffsfotograferna Pia och Maria från BildN & Lindkvist Fotolab finns på plats i studion. Du kan köpa bilder direkt efter fotograferingen eller i lugn och ro logga in i deras webbshop på bildonline.se. Där finns det möjlighet att köpa digitala bilder, printar i olika storlekar, canvastavlor m.m
De kommer också fotografera live under dagarna i både A- och C Hall. Bilderna från livefotograferingen kommer även där finnas att köpa direkt i anslutning till tävlingen och i deras webbshop.