Sponsorer

Västerås Danscenter har fått sanktion som arrangör av SDO med Maria Isaksson som huvudansvarig och president för Svenska mästerskapen i dans 2018.

Vi kommer att kora svenska mästare i discipliner som disco, disco freestyle, slow, engelsk freestyle, hip hop, electric boggie, battle, pardans, artistisk ballroom, rullstolsdans, konstnärligdans-jazz, show & moderndans,

Till SM I DANS kommer ca 3200 tävlande från hela Sverige och vi gläder oss åt att berika Västerås som är en av Sveriges största dansstäder med fantastisk dans.

Barn, ungdomar och vuxna kommer att tillsammans träffas på den största någonsin arrangerade tävling i Sverige.

Tävlingarna kommer att gå av stapeln i Bombardier arena 10-13/5.

Västerås Danscenter samarbetar med föreningen Westra Aros Dance Team och vi har många funktionärer som kommer att hjälpa till under dessa dagar – vår ordförande Henrik Anvemyr är utsedd som SM general för eventet.

Vi uppskattar ett publikflöde på minst 7000 (utöver de tävlande) under dessa 4dagar.

Sponsringspaket 1

¼ sida reklam/logga i program, storbild samt ljudreklam i pauser. Kostnad 1500 kr.

Sponsringspaket 2

½ sida reklam/logga i program, storbild samt ljudreklam i pauser. Kostnad 3000 kr.

Övrig sponsring 3

Givetvis ser vi med glädje om det är några som vill sponsra med produkter som kan bidra att dansarna får extrapriser vid prisutdelningen eller kanske ni kan sponsra med dryck, frukt, fika, korv mm. Blommor, hotellövernattningar och transporter är områden vi också söker sponsorer för. Varje sponsor tecknar individuellt avtal som gynnar båda parter.

Huvudsponsor

Vi söker också en eller flera huvudsponsorer för tävlingen, är du en av dem?
Som huvudsponsor diskuterar vi fram ett speciellt avtal.

Du/ditt företag kan bli huvudsponsor för ett prisbord ex för hip hop SM kostnad: 15000 kr. Inkluderar marknadsföring i vårt program, webb och i arenan samt fribiljetter till eventet.

Kontakta oss: För att boka utställningsplats & sponsorpaket eller DU som vill vara huvudsponsor kontakta: Benny Isaksson 072-182 89 88 mail benny.i@telia.com

Sponsorer av SM i Dans är:

besign