Utställare

 

Under Svenska Mästerskapet i Dans 2018 kommer det finnas en utställningspark där fyra företag ställer ut. Se nedan för mer information kring de företag som finns på plats på Bombardier Arena under SM-dagarna 10-13 maj.


glitzit_SM_2018

Shoppa danstillbehör hos Glitz it!

Glitz it finns på plats som utställare och tillhandahåller allt från stenar till tyger och tillbehör till din styling som dansare.

Läs mer om Glitz it här


FBannons_bildonline_2(1)Fotografering

Lindkvist Fotolab och BildN finns på plats under SM-dagarna och har satt upp en fotostudio för dig att fotas i under SM i Dans 2018. Det kan vara allt från porträtt till dans/hopp, grupp, svärmor från publiken, släkten eller syskonen.

Proffsfotograferna Pia och Maria från BildN & Lindkvist Fotolab finns på plats i studion. Du kan köpa bilder direkt efter fotograferingen eller i lugn och ro logga in i deras webbshop på bildonline.se. Där finns det möjlighet att köpa digitala bilder, printar i olika storlekar, canvastavlor m.m
De kommer också fotografera live under dagarna i både A- och C Hall. Bilderna från livefotograferingen kommer även där finnas att köpa direkt i anslutning till tävlingen och i deras webbshop.


janineShoppa SM T-shirt och andra schyssta danskläder av Design by Janine!

Design by Janine finns på plats med en begränsad upplaga av SM T-shirt samt försäljning av andra danskläder. Läs mer om Design by Janine och deras utbud här.


Vykort_A5_2016 Shoppa danskläder av By Atenga!

By Atenga kommer finnas på plats under SM-dagarna med försäljning av kläder för tävling, dans och tävling. Läs mer om By Atenga här