Vill du ställa ut under SM i Dans 2019?

Västerås Danscenter har för 2:a året i rad fått sanktion som arrangör av SDO med Maria Isaksson som huvudansvarig och president för Svenska mästerskapen i dans 2019.

Vi kommer att kora svenska mästare i discipliner som disco, disco freestyle, slow, engelsk freestyle, hip hop, electric boggie, battle, pardans, artistisk ballroom, rullstolsdans, konstnärligdans-jazz, show & moderndans,

Till SM I DANS kommer ca 3200 tävlande från hela Sverige och vi gläder oss åt att berika Västerås som är en av Sveriges största dansstäder med fantastisk dans.

Barn, ungdomar och vuxna kommer att tillsammans träffas på den största någonsin arrangerade tävling i Sverige.

Tävlingarna kommer att gå av stapeln på Bombardier arena 29/5-2/6

Västerås Danscenter samarbetar med föreningen Westra Aros Dance Team och vi har många funktionärer som kommer att hjälpa till under dessa dagar – vår ordförande Helen Bergström är utsedd som SM general för eventet.

Vi uppskattar ett publikflöde på minst 8000 (utöver de tävlande) under dessa 4dagar.

Utställare:

Vi kommer att ha en utställningspark för publik och dansare där ni som företag kan profilera er verksamhet och ha försäljning av era produkter.
Pris för utställningsyta 8-10 kvm 10 000 kr för 5 dagar. Inkl. reklam på storbild och reklambanner på www.smidans.com länkad till er egen hemsida.
(ni förser oss med färdig reklambanner 180 pixlar bred och 150 pixlar hög

Kontakta oss: För att boka utställningsplats & sponsorpaket eller DU som vill vara huvudsponsor kontakta: Benny Isaksson 072-182 89 88 mail benny.i@telia.com


glitzit_SM_2018

Shoppa danstillbehör hos Glitz it!

Glitz it finns på plats som utställare och tillhandahåller allt från stenar till tyger och tillbehör till din styling som dansare.

Läs mer om Glitz it här


janineShoppa SM T-shirt och andra schyssta danskläder av Design by Janine!

Design by Janine finns på plats med försäljning av danskläder.
Läs mer om Design by Janine  här.