Var beredd på att bli berörd.

När SM i dans drar igång mellan den 29 maj – 2 juni så kan du ta del av uppvisningen och känslorna även om du inte är på plats i Västerås.

Du ser all action på SolidSport – live eller när du vill.

Förra året tog Västerås Danscenter hem hela fjorton guldmedaljer, och världsmästarinnan i disco freestyle Nora Andersson, 15, vann fyra av dem. Nu siktar Nora på nya framgångar i årets SM.

– SM betyder väldigt mycket. Det är stort att representera i den i högsta klassen. Man peppar inför SM, ser fram emot att ha kul och samtidigt göra resultat, säger Nora.

Målsättningen för mig är att ha roligt, och sen att vara nöjd med mina prestationer. Då siktar jag på toppen och vore jättekul göra om det jag gjorde i förra SM. Då tävlade jag i fyra grenar och vann alla, säger hon.

Tävlingarna från Västerås kommer att visas live på solidsport.com/dancetv, men de går lika bra att se i efterhand.

Med ett All Access-pass för 399 kronor så behöver du inte välja. Då får du tillgång till alla sändningar och repriser samtidigt som du dessutom kan ladda ner tävlingarna i efterhand och spara minnen för livet.

Något man inte vill missa, om vi får tro Nora Andersson:

– Du har till exempel massor av känsla i den konstnärliga dansen, man blir nog lätt berörd av ett fint nummer. När det kommer till disco så är det inte svårt att se att det är något vi verkligen brinner för.

Så kan man inte komma till tävlingarna i Västerås så ska man kolla in sändningarna på SolidSport. Det kommer att vara värt det!

Skaffa ditt All Access här.